Badmeubelen

Badmeubelen

Sanitiem Visser is de specialist als het gaat om badmeubelen. Wij hebben in ons assortiment de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux.

De Collectie van Primabad

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vindt u bij Primabad. Als Nederlandse fabrikant van badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn wij gevestigd in het Brabantse Veghel. Wij bieden een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers.

Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Primabad stelt hoge eisen aan de badkamermeubelen en staat voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Vraag Sanitiem Visser naar de mogelijkheden van Primabad of klik hier voor meer informatie.

 

De collectie van Thebalux badkamermeubelen

Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.

Vraag Sanitiem Visser naar alle mogelijkheden van Thebalux of KLIK HIER voor meer informatie.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Di, Wo, Vr
10:00 - 12:00
13:30 - 17:30
Donderdag
10:00 - 12:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
13:30 - 16:00


Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08:00 - 17:00

© Sanitiem Visser 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl