Neem contact met ons op
0515 - 54 13 82

Wand/douche beugel

Wand en toiletbeugels nodig?

Sanitiem Visser te Workum is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet. Zo kunt u bij ons terecht voor advies en installatie van bv:

Wandbeugels

Een wandbeugel is een handige steun die u overal kunt laten plaatsen: in de douche, naast de wastafel of bij het toilet. Daarmee kunt u veilig gaan zitten en weer opstaan.

Betrouwbare houvast voor badkamer en toilet

De rechte wandbeugel ergogrip is een betrouwbare houvast voor in de badkamer of het toilet. Dankzij de ergonomische diameter van de buis past zowel een grote als een kleine hand stevig om de beugel.

Toiletbeugels

Opklapbare steun naast het toilet of in de douche

De opklapbare toiletbeugel biedt steun tijdens het gaan zitten en weer opstaan van een toilet of douchezitje. In opgeklapte stand kunt u handig zijwaarts verplaatsen, bijvoorbeeld vanuit een (rol)stoel naar het toilet. De beugel kan dan automatisch worden opgeklapt en vergrendeld. Hij is ook in opgeklapte stand een betrouwbare steun, bijvoorbeeld voor mannen die staand willen plassen of bij het schoonmaken. Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar, zoals een armlegger  en toiletrolhouder

 

Meer informatie over Wand/douche beugel? Neem contact op!
Copyright Sanitiem Visser - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl