Thuiscomfort

Thuiscomfort

Langer thuis blijven wonen?

Sanitiem Visser is gespecialiseerd in allerlei toepassingen in uw woning die het wooncomfort aanzienlijk verhogen. Zo kunnen we het langer thuis blijven wonen vorm geven. Samen met u maar vooral voor u!

Bad & Douche in 1 dag?

Dus wilt u uw bad vervangen door een douche in 1 dag? Dat kan!

Er kunnen veel redenen zijn om uw bad te vervangen door een douche. Maar wat u betreft hoeft niet de hele badkamer aangepakt te worden.

Dan kan Sanitiem Visser zorgen voor een snelle verbouwing zonder al te veel hak en breekwerk. En als het meezit zelfs in 1 dag. Uiteraard is dit afhankelijk in hoeverre er gesloopt moet worden of in hoeverre er leidingen verlegd moeten worden.

Wand en toiletbeugels nodig?

Sanitiem Visser te Workum is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet. Zo kunt u bij ons terecht voor advies en installatie van bv wandbeugels en toiletbeugels.

Douchezitting nodig?

Sanitiem Visser is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet.

Een douchezitting voor veilig zittend douchen
Een douchezitting wordt vast aan de muur gemonteerd en kan na gebruik worden opgeklapt. De ronde voorzijde van de zitting voorkomt het afknellen van de onderbenen in de knieholtes. De maatvoering is zodanig dat het mogelijk is om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen. Het oppervlak is stroef en voorkomt daarmee onderuitglijden. Als de zitting niet wordt gebruikt loopt het water er automatisch af. De rugleuning biedt steun aan uw rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Bovendien zit het comfortabel, doordat huidcontact met een koude en natte tegelmuur wordt voorkomen.  

Laat de douchezitting plaatsen aan de muur die haaks staat de muur waaraan de douchekraan is bevestigd, zodat u de kraan gemakkelijk kunt bedienen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Di, Wo, Vr
10:00 - 12:00
13:30 - 17:30
Donderdag
10:00 - 12:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
13:30 - 16:00


Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08:00 - 17:00

© Sanitiem Visser 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl