Diensten

Elektra

Elektra Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw huis of bedrijf zorgt ervoor dat er op de juiste plek elektriciteit geleverd wordt in een betreffende ruimte. Dit is hedendaags niet meer weg te denken en daarom is het van belang dat hier een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf voor... Lees verder.

Sanitair

Sanitair Als erkende installateur is Sanitiem Visser specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van al uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet. Badkamerwijzer Om u enig idee te... Lees verder.

Verwarming

Verwarming Sanitiem Visser is uw verwarmingsspecialist als het gaat om het aanleggen van een complete CV-installatie of als het gaat om CV-ketelvervanging. Merken CV ketels Sanitiem Visser werkt met diverse merken CV-ketels zoals Remeha, Nefit, Itho Daalderop en Intergas.... Lees verder.

Loodgieterswerk

Op zoek naar een loodgieter? Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat u er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet... Lees verder.

Duurzaamheid

Duurzame techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over het gebruik van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en... Lees verder.

Thuiscomfort

Langer thuis blijven wonen? Sanitiem Visser is gespecialiseerd in allerlei toepassingen in uw woning die het wooncomfort aanzienlijk verhogen. Zo kunnen we het langer thuis blijven wonen vorm geven. Samen met u maar vooral voor u! Denk hierbij aan: langer thuis blijven wonen... Lees verder.

Service en Onderhoud

Onderhoudsabonnement Het afsluiten van een onderhoudsabonnement adviseren wij altijd naar onze klanten toe. Dit heeft meerdere redenen. U heeft altijd een specialist achter de hand die voor u kleine storingen en defecten direct kan repareren. Dit zorgt er weer voor dat de installaties optimaal... Lees verder.

Installatiewinkel

Installatiewinkel Bij Sanitiem Visser willen we het graag iedereen zo makkelijk mogelijk maken. Ook de echte doe-het-zelver kan altijd bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over een ruime installatiewinkel in Workum, waar u terecht kunt voor al uw installatiematerialen en doe-het-zelf... Lees verder.

Copyright Sanitiem Visser - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl