Kraan en douche

Kraan en douche

Inbouwkranen

Wanneer we spreken over inbouwkranen, dan hebben we het over kranen die ontworpen zijn om in de wand of het plafond verwerkt te worden. Dit type kranen wordt veel gebruikt in de douche of bij het bad, meestal in combinatie met een doucheset. Het is echter ook mogelijk om een inbouwkraan boven de wastafel of in de keuken te plaatsen. Installatiebedrijf Sanitiem Visser werkt voornamelijk met de inbouwkranen van Grohe. Dit bekende Duitse merk staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en levert inbouwkranen in alle denkbare stijlen. Neem een kijkje in het Grohe badkamer assortiment of kom eens langs bij onze showroom voor een deskundig advies op maat.

 

Wastafelkranen

Installatiebedrijf Sanitiem Visser levert wastafelkranen in een breed scala aan uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. Voor een optimaal gebruikscomfort raden we aan om de wastafelkraan af te stemmen op de wastafel. Meet daarom altijd eerst de diameter van uw wasbak of waskom op voordat u een nieuwe wastafelkraan gaat aanschaffen. Om te voorkomen dat het water te bij het gebruik van de kraan te veel spettert, moet de uitloop vanaf de kraan maximaal één centimeter ten opzichte van de afvoer verwijderd zijn. Heeft u een waskom? Kies dan voor een wastafelkraan waarbij het water recht naar beneden stroomt. Op die manier blijft spetteren tot een minimum beperkt.

 

Fonteinkranen

Fonteinkranen zijn doorgaans koudwaterkranen, welke voornamelijk worden toegepast voor fonteintjes in toiletruimtes. Bij Installatiebedrijf Sanitiem Visser kiezen we voor de kwalitatief hoogwaardige koudwaterkranen van Grohe. Dit bekende Duitse merk heeft een zeer uitgebreid assortiment met keuze uit diverse uitvoeringen, modellen en prijsklassen – zowel met een vaste uitloop als met een hoger geplaatste draaibare uitloop. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook fonteinkranen van andere merken installeren. Laat u inspireren door het aanbod Grohe fonteinkranen of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Workum.

Keukenkranen

Een nieuwe keukenkraan is een aankoop waar goed over nagedacht moet worden. Het is immers een van de onderdelen in uw keuken die het meest gebruikt worden. Handen wassen, koffie en thee zetten, fruit en groenten wassen, afwassen, eten koken, schoonmaken… in de meeste huishoudens wordt de keukenkraan eigenlijk de hele dag door gebruikt. Installatiebedrijf Sanitiem Visser te Workum levert keukenkranen in verschillende uitvoeringen, stijlen en prijsklassen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst met een deskundig en persoonlijk advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe keukenkraan.

 

Thermostaatkranen

U heeft het ongetwijfeld wel eens meegemaakt: u staat onder de douche en wordt ineens onaangenaam verrast door een ijskoude of juist veel te hete waterstraal, omdat iemand anders elders in huis water gebruikt. Gelukkig is er een hele eenvoudige oplossing voor dit probleem: een thermostaatkraan. Dit is een speciale kraan die ervoor zorgt dat het water precies op de door u ingestelde temperatuur blijft, ook wanneer elders in huis water getapt wordt. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort en veiligheid, het helpt ook om water te besparen. Installatiebedrijf Sanitiem Visser vertelt u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van thermostaatkranen.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl