Elektra

Elektra

Elektra installatie

We zijn tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van elektriciteit. Het is dan ook van cruciaal belang dat elektriciteitsinstallaties op vakkundige wijze geïnstalleerd worden. Als specialist op het gebied van elektra kunt u bij Installatiebedrijf Sanitiem Visser terecht voor het leveren, plaatsen, controleren en vervangen van onder andere:

 • Elektrische installaties
 • Meterkasten
 • Schakelmateriaal
 • Datanetwerken
 • Centrale Antenne Inrichting (CAI) aansluitingen
 • Domotica
 • Intercoms
 • Noodverlichting 

 

Beveiliging

Technologische ontwikkelingen op het gebied van elektra zorgen ervoor dat er steeds meer oplossingen beschikbaar komen ten behoeve van de veiligheid in woningen en bedrijfspanden. U kunt bij Installatiebedrijf Sanitiem Visser terecht voor de installatie, vervanging en controle van:

 • Inbraakbeveiliging (o.a. alarmsystemen, bewegingssensoren, verlichting met timers, bewakingscamera’s en toegangscontrolesystemen)
 • Brandbeveiliging
 • Koolmonoxide melders
 • Noodverlichting

 

Vanzelfsprekend kunnen wij u van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de keuze voor een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Noodverlichting controle

Zoals u waarschijnlijk wel weet is noodverlichting wettelijk verplicht in alle arbeidsplaatsen waar nooduitgangen onvoldoende vindbaar zijn in het geval dat de hoofdverlichting uitvalt, alsmede voor alle besloten ruimtes die onderdeel zijn van een beschermde vluchtroute vanuit deze ruimtes (zoals trappenhuizen, gangen en parkeergarages). Maar alleen het plaatsen van noodverlichting is niet voldoende; u dient de noodverlichting ook periodiek te laten controleren om naleving van de NEN 1010 (de algemene eisen voor centraal gevoede noodverlichtingssystemen) en de eisen van de brandweer te waarborgen. Daarnaast is het goed om te weten dat de accu’s van noodverlichting ongeveer 3 tot 5 jaar meegaan en daarom eens in de zoveel tijd vervangen moeten worden. Installatiebedrijf Sanitiem Visser kan noodverlichting controles voor u uitvoeren en indien nodig nieuwe noodverlichting voor u installeren.

 

Verlichting

Ook voor het leveren, installeren en eventueel aanpassen van binnenverlichting en buitenverlichting bent u bij Installatiebedrijf Sanitiem Visser aan het juiste adres. Wij kunnen een verlichtingsplan opstellen voor uw woning of bedrijfspand waarbij we zowel functionele verlichting als sfeerverlichting en accentverlichting implementeren – uiteraard rekening houdend met de specifieke wensen en behoeften van degenen die van de ruimte(s) gebruik maken. Alle denkbare stijlen en uitvoeringen zijn mogelijk, in elke prijsklasse. Traditionele en verouderde verlichting kan worden vervangen door duurzame en energiezuinige ledverlichting, indien gewenst met nieuwe armaturen. Ook het realiseren van (individuele) bediening van uw verlichting op afstand via smartphone is voor ons geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl