Wand- en Vloertegels

Wand- en Vloertegels

Waterdicht stucwerk

Naast wand- en vloertegels zijn er nog meer materialen die erg geschikt zijn voor het afwerken van badkamers. Wat dacht u bijvoorbeeld van waterdicht stucwerk? Bij Installatiebedrijf Sanitiem Visser werken we bijvoorbeeld veel met Beal Mortex®, een minerale micro-mortel met de esthetische eigenschappen van natuursteen. Met dit product kan op vrijwel alle soorten ondergronden een schitterende betonlook gecreëerd worden. Bovendien hoeven er slechts twee lagen van 1 millimeter aangebracht te worden om een waterdicht oppervlak te realiseren. Het is dus niet eens nodig om een vochtbestendige coating aan te brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van waterdicht stucwerk in uw badkamer en/of toiletruimte.

 

Betonlook 

Bent u ook zo dol op de industriële uitstraling van betonvloeren? Dan zijn betonlook tegels zeker het overwegen waard! Hiermee kunt u die stoere look en feel van een betonnen vloer realiseren, met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van vloertegels. Installatiebedrijf Sanitiem Visser levert betonlook tegels in verschillende afmetingen en structuren. Ook op het gebied van kleur is er meer mogelijk dan alleen grijstinten. Maak gerust een afspraak om langs te komen bij onze showroom in het Friese Workum. Hier kunt u op uw gemak de mogelijkheden van dichtbij bekijken en u door onze specialisten van een persoonlijk advies laten voorzien. 

 

Keramisch parket/hout (houtlook)

De warme en charmante uitstraling van een echte parketvloer met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van een keramische tegelvloer. Het lijkt wellicht een onbereikbare droom, maar met keramisch parket is het mogelijk! Moderne keramische parketvloeren zijn tegenwoordig bijna niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. In tegenstelling tot parketvloeren, die periodiek geschuurd en geïmpregneerd, geolied of gelakt moeten worden, heeft u wat onderhoud betreft nauwelijks omkijken naar keramisch parket. Bovendien beschikt keramisch parket over bijzonder goede kras- en slijtvaste eigenschappen, waardoor de vloeren garant staan voor een lange levensduur. Wij nodigen u graag uit bij onze showroom om onze keramische parketvloeren van dichtbij te bewonderen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl