Over ons

Over ons

Thuis in energie besparende oplossingen, van een zuinige CV tot een Zonneboiler, Zonnepanelen of een CV gestookte Pelletkachel wij leveren en installeren het allemaal. Maar ook het "gewone" installatie werk schuwen wij niet.  Mocht u zelf dat ene stopcontact niet kunnen vervangen dan doen wij dat voor u! Gootsteen verstopt of riolering aanleggen we doen het allemaal en niet te vergeten onze afdeling dak en zinkwerk.

 

 

Onder het motto zelf doen, samen doen, laten doen kunt u bij Sanitiem Visser alle kanten op. Wilt u uw sanitairinstallatie zelf verzorgen dan kan dat. Wilt u het samen met ons (advies) doen, dan kan dat. Wilt u dat wij alles voor u verzorgen? Ook dat kan. Sanitiem Visser  is bovenal een vakman die u op objectieve wijze kan adviseren.

Sanitiem Visser heeft gezamelijk afspraken met leveranciers gemaakt. Om die reden vindt u bij Sanitiem Visser altijd scherp geprijsde producten, veel aanbiedingen en een groot assortiment. Sanitiem Visser verkoopt vanuit het magazijn ook alle installatiematerialen die u nodig heeft. Met Sanitiem Visser kunt u dus echt alle kanten op.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl