Accessoires

Accessoires

Geesa accessoires

Installatiebedrijf Sanitiem Visser is dealer van Geesa. Dit bekende Nederlandse bedrijf werd opgericht in 1885 en specialiseert zich dus al meer dan 135 jaar in badkameraccessoires. De verschillende series van Geesa worden gekenmerkt door schitterende designs met praktische functionaliteit en een hoogwaardige kwaliteit, welke het merk in de loop der jaren al meerdere IF Design Awards hebben opgeleverd. Niet zo verwonderlijk dus, dat Geesa in Nederland marktleider is op het gebied van accessoires voor de badkamer. 


Bekijk het actuele aanbod Geesa badkameraccessoires of kom inspiratie opdoen bij onze showroom. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren bij het uitzoeken van passende accessoires voor uw sanitaire ruimtes.

 

LoooX accessoires

Eveneens een merk dat zich specialiseert in accessoires voor de badkamer is LoooX. Deze in Deventer gevestigde fabrikant heeft een ruim assortiment met indrukwekkende collecties in uiteenlopende stijlen, welke veelal geïnspireerd zijn door de natuur. Het merk maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals massief eiken, RVS en silestone, dat voor 90 procent uit natuurlijk kwarts bestaat en over bijzonder goede vlek- en krasbestendige eigenschappen beschikt. Alle LoooX badkameraccessoires zijn tot in de kleinste details afgewerkt en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een lange levensduur. 


Laat u inspireren door LoooX badkameraccessoires of bezoek onze showroom in Workum.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl