Comfortabel wonen

Comfortabel wonen

Bad & douche in één dag

Installatiebedrijf Sanitiem Visser in Workum kan verschillende oplossingen realiseren om ervoor te zorgen dat u langer zelfstandig van uw sanitaire ruimtes gebruik kunt blijven maken, en dus langer thuis kunt blijven wonen. Een van die oplossingen is het vervangen van een bad door een douche.

Wat uw reden voor overstap van bad naar douche dan ook is, daarvoor hoeft natuurlijk niet de hele badkamer overhoop. Sanitiem Visser verzorgt uw verbouwing zodat die snel en zonder onnodig sloopwerk voltooid kan worden. Met een beetje geluk zelfs binnen een dag, al zal dit natuurlijk afhangen van de hoeveelheid werk die verricht moet worden ten aanzien van muren en leidingen.

 

Wand- en toiletbeugels

De sanitair specialisten van Installatiebedrijf Sanitiem Visser weten precies hoe ze het comfort en de veiligheid kunnen vergroten door middel van het installeren van hulpmiddelen. In uw sanitaire ruimtes, en indien gewenst ook in de rest van uw huis. Denk dan bijvoorbeeld aan het aanbrengen wandbeugels, douchebeugels en/of toiletbeugels. We komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u te bekijken waar er ruimte is voor verbetering. Wij denken maar wat graag met u mee om ervoor te zorgen dat u langer zelfstandig van uw eigen woning gebruik kunt blijven maken.

Zittend douchen

Bij Installatiebedrijf Sanitiem Visser zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van badkamers en toiletruimtes. Zo kunnen wij een opklapbare zitting in de douche monteren, zodat u voortaan zittend kunt douchen. Deze douchezitting is voorzien van een afgeronde voorkant, dit voorkomt afknelling zodat uw benen goed doorbloed blijven tijdens het douchen. Bij het meten van de juiste zitting houden wij rekening met uw beweegruimte, zodat u zittend op één bil uw intieme zones kunt wassen. Daarbij gebruiken wij materialen die water laten afglijden maar voorkomen dat u uitglijdt. Ook meten wij een rugleuning voor u af die u ondersteunt en uw houding corrigeert, zodat u niet tegen de koude wand van de douche leunt. De zitting wordt geïnstalleerd in een rechte hoek met de muur die de kraan draagt, om bediening van de kraan makkelijk mogelijk te houden.  

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl