Zonne energie

Zonne energie

Zonnepanelen

Als vooruitstrevend installatiebedrijf dragen wij van Installatiebedrijf Sanitiem Visser graag bij aan een duurzamer milieu. Een van de manieren waarop we dat doen is door het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen maken het mogelijk om zonlicht in energie om te zetten en worden ook wel PV (Photo-Voltaic) cellen genoemd. Deze panelen kunnen eenvoudig op het dak van uw huis worden geïnstalleerd.

 

Naast de positieve impact op het milieu is het rendement van zonnepanelen ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. Met de stijgende energieprijzen en de huidige ontwikkelingen is het mogelijk om een rendement van 10% te behalen. Hiermee genereert u niet alleen groene stroom, maar realiseert u ook een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse energiekosten. Wanneer u zonnepanelen combineert met een of meer andere duurzame oplossingen, zoals een warmtepomp, kunt u van een nog aantrekkelijker rendement profiteren. 


Heeft u interesse in zonnepanelen? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Sanitiem Visser te Workum! Wij maken graag de investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk.

Zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit twee essentiële onderdelen, namelijk een voorraadvat en een zonnecollector. De zonnecollector wordt geïnstalleerd op het dak en bevat een speciale vloeistof die wordt verwarmd door het daglicht. Dankzij een gesloten systeem waarbij deze vloeistof circuleert tussen de collector en het voorraadvat, is het mogelijk om water in het voorraadvat te verwarmen, waardoor uw woning van warm water kan worden voorzien. De zonneboiler kan als alternatief voor of als aanvulling op een cv-installatie worden geplaatst. 

 

De benodigde investering voor een zonneboiler is afhankelijk van de capaciteit die nodig is voor uw huishouden. Installatiebedrijf Sanitiem Visser kan dit voor u vaststellen door uw huidige energieverbruik in kaart te brengen. Als u meer zonnecollectoren plaatst, moet het voorraadvat groter zijn, dus het is belangrijk om dit goed op elkaar af te stemmen. Het is zonde om overcapaciteit te hebben, maar het is ook vervelend als er onvoldoende warm water beschikbaar is. De opbrengst en besparingen van een zonneboiler zijn optimaal wanneer het systeem onder de juiste omstandigheden wordt geïnstalleerd.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl