Rensa Refurbished

Sanitiem Visser heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Daarom maken wij gebruik van het Rensa Refurbished programma. 

Deze (groothandel) partner van ons heeft de mogelijkheid om diverse onderdelen van een cv-installatie te reviseren zodat deze onderdelen een 2de leven kunnen gaan leiden. 

Zo dragen we niet alleen actief bij aan hergebruik van grondstoffen Met het Rensa Refurbished programma krijgen onderdelen die bij onderhoud of storingen zijn vervangen, dankzij een ultramodern revisieproces een hernieuwd leven. Elk type onderdeel heeft zijn eigen revisieproces met speciaal ontwikkelde testapparatuur. Alle aan slijtage onderhevige onderdelen worden vervangen door nieuwe, de fabrieksparameters worden ingeladen en daarna wordt elk onderdeel uitvoerig getest. Een onderdeel van Rensa Refurbished is daarmee van dezelfde kwaliteit als een fabrieksonderdeel.  

Door gebruik te maken van de onderdelen van Rensa Refurbished gaan we samen verspilling tegen. We dragen samen actief bij aan hergebruik van grondstoffen en daarmee aan een duurzamere wereld. Wel zo fijn in een tijd waarin grondstoffen steeds schaarser dreigen te worden.

En je krijgt ook nog eens 5 (!) jaar garantie.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

 

5 jaar garantie

Strikte kwaliteitsborging

Toekomstbewuste keuze

 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl