Thermorossi Pelletkachels

Thermorossi Pelletkachels

Werking pelletkachels

Pelletkachels zijn moderne houtkachels, geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Doorgaans worden ze in de woonkamer geplaatst, maar ze misstaan ook zeker niet in andere ruimtes waar intensief wordt geleefd. De warmte wordt opgewekt door middel van de verbranding van zogeheten houtpellets – geperste, cilindervormige houtblokjes die worden gemaakt van afvalhout. De bediening van een pelletkachel is zeer eenvoudig: u stelt simpelweg de gewenste temperatuur in, en het slimme toevoersysteem voert automatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aan om de ingestelde temperatuur te bereiken.

Voordelen pelletkachels

Het laten installeren van een pelletkachel is één van meest efficiënte manieren om uw energierekening te verlagen én op een duurzame wijze uw woning te verwarmen. U profiteert van een verwarmingsinstallatie met een eenvoudige bediening, en u bent niet langer afhankelijk van gas voor het verwarmen van uw woning. Daarbij zijn houtpellets heel voordelig in aanschaf.

Meer weten over pelletkachels van Thermorossi?

Neemt u dan contact op met Sanitiem Visser! U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Di, Wo, Vr
10:00 - 12:00
13:30 - 17:30
Donderdag
10:00 - 12:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
13:30 - 16:00


Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08:00 - 17:00

© Sanitiem Visser 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl