CV Optimalisatie

CV Optimalisatie

Heeft u te maken met radiatoren die niet of slechts gedeeltelijk warm worden, of juist veel te heet worden wanneer u de verwarming aanzet? Of duurt het heel lang voordat de radiatoren eindelijk een warm worden? U bent de enige niet; maar liefst 75% van de huishoudens die gebruik maakt van een cv-installatie voor verwarming en warm water voorziening ervaart deze problemen. De oorzaak ligt vrijwel altijd bij het feit dat de cv-installatie niet goed ingeregeld is. Installatiebedrijf Sanitiem Visser kan dit voor u verhelpen middels cv-optimalisatie.

 

Cv-optimalisatie kan beschouwd worden als een keuring van uw cv-installatie, waarbij wordt achterhaald waar het precies fout gaat binnen het systeem. De cv-ketel, leidingen en radiatoren worden volledig nagelopen en gecontroleerd op zaken die de werking belemmeren. Na het verhelpen van deze belemmeringen kan onze monteur meteen uw radiatoren waterzijdig inregelen (WZI), wat wil zeggen dat elke radiator weer van de juiste toestroom van warm water voorzien wordt. 

 

Een cv-installatie die niet volledig naar behoren werkt en niet waterzijdig is ingeregeld, verbruikt veel meer gas en elektriciteit dan nodig is. Cv-optimalisatie zorgt dan ook niet alleen voor een verhoogd comfort in huis, maar ook een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse gas- en stroomkosten. Afhankelijk van uw verbruik en het huidige functioneren van cv-installatie kan een besparing van 10 tot 15% worden gerealiseerd. U heeft de kosten voor cv-optimalisatie dus binnen no time weer terugverdiend. 


Tip: Wilt u graag nog meer besparen op uw stookkosten, dan kunt u overwegen om de standaard radiatorafsluiters te vervangen door radiatorthermostaten. Deze maken het mogelijk om de hoeveelheid warm water bij elke individuele radiator af te stemmen op de warmtebehoefte in de betreffende ruimte. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden showroom

Di, Wo, Vr
10:00 - 12:00
13:30 - 17:30
Donderdag
10:00 - 12:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
13:30 - 16:00


Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08:00 - 17:00

© Sanitiem Visser 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl