Radiatoren

Wanneer u gebruik maakt van een cv-installatie, dan zijn radiatoren noodzakelijk voor de warmteoverdracht in uw woning. Maar de ene radiator is de andere niet. Veel huizen zijn voorzien van standaard radiatoren die veel te wensen overlaten op het gebied van uitstraling en energieverbruik. Als specialist op het gebied van verwarmingssystemen laat Installatiebedrijf Sanitiem Visser te Workum u graag kennismaken met de mogelijkheden van duurzame radiatoren die niet alleen zorgen voor lagere stookkosten, maar ook esthetisch aantrekkelijker zijn. 

 

Tip: Wanneer u nieuwe radiatoren laat plaatsen, laat deze dan meteen waterzijdig inregelen. Op die manier profiteert u meteen van een lager energieverbruik en een hoger comfort.

 

Henrad Premium ECO radiatoren

Henrad Premium ECO radiatoren onderscheiden zich door een uniek concept waarbij warm water rechtstreeks de voorste plaat binnenstroomt, wat resulteert in een hogere temperatuur. Dit leidt tot een verhoogde stralingswarmte en een verbeterd comfortgevoel. In vergelijking met andere radiatoren blijft de achterste plaat van de Henrad ECO radiator aanzienlijk koeler. Dit minimaliseert het verlies van stralingswarmte via de achterkant van de radiator naar de muur. Daardoor profiteert u van meerdere voordelen, waaronder een:

  • Verhoogd comfort;
  • Verbeterde efficiëntie van uw verwarmingssysteem;
  • Snellere opwarming (tot 23%);
  • Hogere stralingswarmte (tot 50%)
  • Lagere energierekening;
  • Lagere CO2 uitstoot.

Jaga Low-H2O radiatoren

Jaga Low-H2O radiatoren onderscheiden zich van traditionele radiatoren doordat tot wel 90% minder water bevatten. Door hun geringe massa warmen ze veel sneller op. Bovendien zijn ze vrij van zware stalen platen die eerst opgewarmd moeten worden. In plaats daarvan maakt de ultramoderne warmtewisselaar van aluminium en koper direct contact met de omringende ruimte, waardoor de warmte direct wordt overgedragen. Dit betekent dat wanneer de kamertemperatuur plotseling stijgt, bijvoorbeeld door zonlicht of een oven die aanstaat, de radiator onmiddellijk reageert en niet onnodig blijft verwarmen. Dankzij deze eigenschappen bieden de Low-H2O radiatoren van Jaga zowel bij hoge als lage cv-watertemperaturen meer comfort en een lager energieverbruik. Sterker nog, de Low-H2O radiatoren van Jaga behoren tot de zuinigste radiatoren die er momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn! Bovendien zijn ze geschikt voor toepassingen in combinatie met HR-ketels en warmtepompen.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl