Evohome

Evohome

Evohome is een gebruiksvriendelijk systeem van het bekende merk Honeywell, dat u de ultieme controle over uw verwarmingssysteem biedt – op elk moment, waar u ook bent. Met Evohome kunt u de temperatuur in elke kamer van uw huis eenvoudig regelen via het centrale bedieningspaneel.
Daarnaast kunt u ook de Evohome app op uw smartphone of tablet gebruiken om uw verwarming te beheren. Het systeem stelt u in staat om een persoonlijk verwarmingsschema op te stellen dat perfect aansluit bij uw levensstijl, en u kunt zones in uw huis creëren en beheren op een overzichtelijke manier. Of u nu vloerverwarming of een cv-ketel met radiatoren heeft, Evohome kan op vrijwel elk verwarmingssysteem worden aangesloten. Het draadloze ontwerp maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk, zonder dat er sloopwerk nodig is.

 

Evohome maakt het mogelijk om de ruimtes van uw woning te verwarmen wanneer dat nodig is. U kunt de verwarming dus ook uitschakelen op de tijdstippen en plaatsen waar het niet nodig is. Dat kan een significante besparing op uw maandelijkse energiekosten opleveren!

 

Download de Evohome brochure


Interesse? Neem vandaag nog contact op met Installatiebedrijf Sanitiem Visser of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Sanitiem Visser 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl